José Stapper

Mijn naam is José Stapper. Ik ben geboren in Voorschoten in 1975. Begin jaren 90 heb ik mijn opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Pedicure gedaan en heb in de omgeving van Leiden/Voorschoten bij diverse werkgevers werkervaring opgedaan in de uiterlijke verzorging. In 1999 zijn we naar Hoorn verhuisd. Ook daar ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam geweest. Onder andere bij een bekend schoonheidsinstituut in Hoorn.

Door die ervaring van de afgelopen jaren had ik de drang om de dingen op mijn eigen manier te doen. Dus ben ik in maart 2004 mijn eigen schoonheidssalon begonnen. Die heb ik JoNiSta genoemd, naar mijzelf. (Johanna Nicoline Stapper).

In zeer korte tijd heb ik een trouwe vaste klantenkring ontwikkeld. Daar ben ik ontzettend trots op. Het is hard werken, maar wel heel erg leuk werken.

Uiteraard ben ik altijd beschikbaar voor een deskundig advies over uiterlijke verzorging. Op mijn website vindt u informatie over de behandelingen die ik geef en over de producten die ik tijdens mijn behandelingen gebruik.

Tot snel in mijn salon!

Groetjes, José